31 maj, 2016

Kontakta Skånes Sjukvårdstjänst

Vill du ha mer information om hjärtstartare eller HLR- och Första hjälpenkurser?

Eller har du frågor om hjärtstartare eller tillbehör till hjärtstartare? Varmt välkommen att kontakta oss!


Skånes Sjukvårdstjänst erbjuder utbildningar och livsviktiga kurser i HLR och Första Hjälpen. Vi kommer ut till er och håller anpassade kurser efter era önskemål och behov.

Vi erbjuder grundutbildningar i HLR vuxen & HLR Barn, repetitionsutbildningar, sjukdomslära, drogupplysning och evenemangssjukvård. Utbildningar i första hjälpen och HLR sker på er arbetsplats eller förening där vi kommer ut och håller utbildningen på plats. 

Vi är återförsäljare av Philips hjärtstartare med tillbehör och kan erbjuda förmånliga service- och leasingavtal på hjärtstartare.

Hos oss kan du också köpa kompletta sjukvårdsväskor att ha på din arbetsplats eller idrottsförening.


Våra utbildningar är pedagogiskt utformade och hålls av erfarna instruktörer med god vana att se deltagarnas behov.

Varje utbildningstillfälle skapas och anpassas väl efter varje kunds behov och önskemål. Vi rekommenderar att all gruppundervisning sker i grupper om max 15 deltagare.

När ni anlitar Skånes Sjukvårdstjänst så kan ni lita på att det kommer en väl förberedd instruktör som har med sig all utrustning som kan behövas vid utbildningstillfället.

Alla deltagare får ett fickminne efter avslutad HLR-utbildning och efter utbildningstillfälle inom HLR blir alla deltagare registrerade i hjärt- och lungräddningsrådets register.

Fråga oss om våra HLR-utbildningar

Hör av dig till Skånes Sjukvårdstjänst

Skånes Sjukvårdstjänst

Sportvägen 32

246 52 Löddeköpinge, Skåne

Telefon: 0705 888 742