0705 - 88 87 42

Köp dina produkter hos oss!


Face Shield ansiktsskydd

Ansiktsskyddet ger en ökad trygghet för vårdaren. Detta läggs på munnen på den nödställde och man blåser igenom det vid inblåsningar. Den lilla förpackningen får enkelt plats i väskan, i nyckelknippan, i ditt arbetsbälte eller dragkedjan på din jacka. Finns i olika färger.


Köp sjukvårdsväska

Förstahjälpen väska

Vi säljer förstahjälpen/sjukvårdsväskor som är anpassade efter kundens behov och önskemål. Vi använder oss av tillverkare som levererar till ambulansen, räddningstjänst, försvaret och andra statliga myndigheter. Vilket innebär att de väskorna är väl beprövad och har höga krav på sig. Vi anpassar väskorna efter storlek, innehåll och material


Torniquet Skånes sjukvårdstjänst

Tourniquet.

Är ett avsnörande förband som används vid massiva blödningar på benen eller armar. Finns i olika färger.  Den går att applicera med en hand ifall man behöver sätta den på sig själv.  Livshotande blödningar behandlas i CABCDE, Där första C står för katastrofblödning. Vilket innebär att i första skedet göre en kontroll av yttre livshotande blödningar. Avsnörande förband för att tillfälligt stabilisera blödningen för att kunna transportera i den skadade till sjukhus.


Tryckförband Skånes sjukvårdstjänst

Tryckförband

Förbandet som används när plåster inte är tillräckligt och det är inte en
livshotande blödning. Syftet med ett tryckförband är att skapa ett tryck mot
såret och därigenom stoppa blödning. Trycket kan skapas genom att vika
kompressor och därefter linda bandaget hårt över kompresserna.
Skånes Sjukvårdstjänst tillhanda håller tryckförband av olika modeller och
storlek för att anpassa det efter kundens önskemål och behov


Köpa Hjärtstartare

Hjärtstartare

Philips HeartStart är en av världens mest sålda hjärtstartarevars vars funktion bygger på vetenskap och kliniska effekter.

Philips levererar hjärtstartare för både kontorsmiljö och för mer tuffa förhållande exempelvis byggen eller utomhusbruk. Där hjärtstartaren behöver både tåla vätten och stötar.

Lätt att använda och driftsäker
Genom tydliga röstinstruktioner så ledes brukaren genom både hjärt och lungräddning (kompressioner och inblåsningarna) men säger också till om elektroderna lossnar eller när det är dags att defibrillering.

 

Philips hjärtstartare är driftsäkra och utför självtest med ett visst tidsintervall. Detta för att kontrollera viktiga funktioner som batteri och elektroder

Fakta

  • batterikapacitet på minst 200 defibrilleringar eller 4 års standby tid från det att batteriet har aktiverats.

Köp insatsvästKöp insatsväst

Insatsväst

En mångsidig väst med fasta fickor. Västen går med lätthet att justera i längd och omfång. Finns i färgerna gult och svart. Passar för yrkeskategorier som har ett behov att kunna få med sig utrustning på ett lätt och smidigt sätt som exempel sjukvård, militären, räddningstjänst. Västarna har kardborre platta på ryggen


Anpassad sjukvårdsväska

Akutväska ryggsäck

En akutväska är ett av många namn på en sjukvårdsväska. Väskorna är konstruerade på ett sådant sätt att dess innehåll ska vara lätt tillgängligt när situationen uppstår. Vi säljer väskor i olika storlek och kund anpassat behov. Vi säljer även mer taktiska väskor som man kan bära i ett bälte eller som en benväska på utsidan av låret.

Kontakta oss för en mer ingående information gällande innehåll sätt att packa dem.


Tornequet

Benburen sjukvårdsväska

Förbandet som används